Skip to content

Inschrijven kan vanaf woensdag 12 juni om 14:00!

Wie zijn wij

Bekijk de teamleden van de Vakantiespelen Honslersdijk.

Wie zijn wij

Peggy Mulder

Samen met mijn vriend Bart van der Helm en 3 kids Jule, Bob en Duuk woon ik in Honselersdijk. Begin 2020 werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om het team van de vakantiespelen te komen versterken. Na de eerste vergadering was ik meteen enthousiast! Super leuk om er met zijn alle een gezellige feestweek van te maken voor de kinderen uit Honselersdijk.

Miranda van der Helm

Ik woon samen met mijn man Marius en 3 kinderen Gijs, Tess en Bram in Honselersdijk. Vorig jaar werd mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om bij de Vakantiespelen te komen en
ik was gelijk enthousiast! Ik heb dan ook heel erg veel zin om aankomende zomer een hele week de Vakantiespelen te organiseren samen met Daphne, Lisa, Lindsay en Peggy
Tot bij de Vakantiespelen!

Wie zijn wij
Wie zijn wij

Lisa den Drijver

Mijn naam is Lisa den Drijver ik kom oorspronkelijk uit de Lier maar woon nu al een aantal jaar samen met mijn man Stefan en onze dochters Jada en Joy in Honselersdijk. Ik ben vorig jaar benaderd door Lindsay om het team van de Vakantiespelen te komen versterken. En dat leek mij erg leuk! Nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen en heb er erg veel zin in om de kinderen van Honselersdijk een superleuke week te bezorgen om zo het begin van de vakantie in te luiden!

Randy van Steekelenburg

In 2024 is mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om deel te nemen aan het organiseren van het vakantiespelen Comité. Mijn naam is Randy van Steekelenburg, opgegroeid en woonachtig in Honselersdijk samen met mijn vriend Niels Vellekoop en onze kinderen Levi en Rox. In 2023 kwam ik voor het eerst in aanraking met de vakantiespelen toen mijn zoon naar de basisschool ging en ik als vrijwilliger mee ging naar Drievliet. Ik vind dit een super leuk initiatief dat jaarlijks voort moet blijven bestaan en daar draag ik mijn steentje graag aan bij binnen de organisatie.

Wie zijn wij
Wie zijn wij

Monique Lange 

Mijn naam is Monique Lange – Zwinkels, opgegroeid in Kwintsheul. Al jarenlang woonachtig in Honselersdijk samen met Roy Lange en 2 kinderen Ches & Jem. Voor mij waren de vakantiespelen Honselersdijk onbekend terrein maar als ik de verhalen mag geloven is het elk jaar weer een top week voor de kinderen. Ik vind het leuk om mij daar vanaf heden voor in te zetten en ik heb er zin in, net zoals de kinderen elk jaar.

Daphne Oosterveer 

Mijn naam is Daphne Oosterveer en sinds 2018 zit onze dochter Isabeau op ’t Startblok. Toen ik hoorde dat er vrijwilligers gezocht werden omdat er anders een einde komt aan de Vakantiespelen, heb ik me als bestuurslid aangemeld. Zo’n 18 jaar ben ik ook bestuurslid voor een Ruitervereniging, dus wie weet komt het nog eens van pas. Ik kijk er weer naar uit om een onvergetelijke week te organiseren voor de kids van Honselersdijk!

Wie zijn wij